Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

War Thunder

Fontos mérföldkőhöz érkezett a War Thunder

Megérkezett a Naval Forces és a német helikopterek is felszálltak. Xbox One-on is ingyenessé vált a játék.

2018.10.26. 14:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mozgalmas napokat él át a Gaijin Entertainment, ugyanis fontos mérföldkőhöz érkezett a War Thunder fejlesztése. A háborús játékban ugyanis a Masters of the Sea frissítéssel hosszú zárt béta tesztelés után a széles közönség számára is elérhetővé vált a Naval Forces kiegészítő, vagyis megérkeztek a tengeri hadviselés járművei is. Emellett a német helikopterek is felszállási engedélyt kaptak, valamint immár Xbox One-ra is ingyen elérhető a játék.

A Naval Forces az USA, a Szovjetunió és Németország színeiben nyolcvanöt különböző osztályú és típusú, történelmileg hitelesen lemodellezett hadihajót ad a játékhoz. Ezzel együtt a negyedik hajós nemzet, a britek huszonhat hajója is elhagyta a kikötőket, de ők egyelőre csak zárt béta állapotban érhetőek el.

A korábban bemutatott amerikai és orosz helikopterek mellé megérkeztek a német társaik is, köztük olyanokkal, mint az UH-1D, a Mi-24P vagy a SA.313B Alouette II.

A War Thunder konzolokon is fontos lépcsőhöz érkezett, ugyanis mostantól Xbox One-ra is a teljes, ingyenes verzió érhető el, de természetesen Xbox Live Gold előfizetésre továbbra is szükség lesz a játékhoz. A konzol és a PC közötti játékra is van lehetőség.

A War Thunder Masters of the Sea frissítésének részletes leírását a játék hivatalos oldalán olvashatjátok, de a fenti trailert is érdemes megnézni róla. ■

előző
következő
Fontos mérföldkőhöz érkezett a War Thunder
Fontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War ThunderFontos mérföldkőhöz érkezett a War Thunder
War Thunder
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War Thunder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló