Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újra kapható az Alan Wake

Újra kapható az Alan Wake

A Steam kínálatába is visszakerült a horrorjáték, amelynek rendezték a licencproblémáit.

2018.10.26. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Remedy mára félig-meddig klasszikussá vált akció-horrorjátéka, az Alan Wake még 2010-ben jelent meg Xbox 360-ra, majd két évvel később PC-re. A játékban a címszereplő írót alakíthattuk, aki egy kisvárosban a felesége elrablása és más rejtélyes, misztikus dolgok után nyomoz. És közben zseblámpájával halálra világítja az őt megtámadó sötét alakokat.

Az Alan Wake többek közt egyedi atmoszférájával volt képes a képernyők elé láncolni a játékosokat, ebben pedig közrejátszott a remek zeneválasztás is. És érdekes módon tavaly tavasszal ez a zeneválasztás volt a játék veszte is. Történt ugyanis, hogy lejártak a Remedy licencei a játékban hallható dalokra, ezért kénytelenek voltak mind a digitális, mind a dobozos változatok árusítását felfüggeszteni.

Az Alan Wake másfél évvel később, a napokban újra felkerült az online áruházak kínálatába. A Microsoft közreműködésével újra megállapodtak a licencekről, így a jövőben nem lesz probléma a játék árusításával. Ebből az alkalomból mindjárt egy jelentős akcióval nyitottak a Steamen, ahol november 1-ig 80%-os kedvezménnyel vásárolható meg a játék. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló