Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Toki

Új előzetesen a Toki

A klasszikus árkád játék felújított kiadása az év vége felé várható.

2018.10.31. 11:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Microids kiadó úgy gondolta, ideje elővenni egy több évtizede porosodó klasszikust, picit letörölgetni, kicsinosítgatni, gatyába rázni és végül újra eladhatóvá tenni. Ez a régi klasszikus a Toki, amely eredetileg 1989-ben jelent meg, ám idén, közel harminc évvel az eredeti premier után újbóli eljövetelére készül.

Toki egy nemes harcos, aki visszavonultan él a dzsungelben szerelmével, Mihóval. Ám egy nap a gonosz varázsló, Vookimeldo megjelenik és elrabolja kedvesét, Tokit pedig csimpánzzá változtatja. Persze ez az apróság nem akadályozza meg hősünket, hogy a varázsló után eredjen, és megmentse szerelmét.

A Toki felújított kiadása a napokban új előzetest kapott, amelyben megnézhetjük a teljesen újragondolt grafikát és persze ízelítőt kapunk a játékmenetből is. A zenéket is újra felvették Philippe Dessoly és Pierre Adane közreműködésével, akik az eredeti játék zenéit is készítették.

A Toki kizárólag Nintendo Switchre fog megjelenni november 22-én. Ekkor csak a dobozos Retrollector Edition érkezik meg, benne egye egyedi tokkal a konzolnak, egy exkluzív 16 oldalas képregénnyel, két poszterrel és egy csomag matricával. A digitális kiadás december 4-én várható. ■

előző
következő
Új előzetesen a Toki
Új előzetesen a TokiÚj előzetesen a TokiÚj előzetesen a TokiÚj előzetesen a TokiÚj előzetesen a Toki

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló