Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Blackout Club

Steamen a The Blackout Club korai változata

A kooperatív horrorjátékban egy tinikből álló csapattal nyomozhatunk városunk sötét titkai után.

2018.10.31. 19:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az elmúlt hetekben, hónapokban a Blackout kifejezés szinte egybe forrt a Call of Duty: Black Ops 4-gyel, van még egy játék, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Ez a tavasszal bejelentett The Blackout Club, amelynek korai változata a minap érkezett meg a Steamre.

A The Blackout Club története egy tipikus(nak tűnő) amerikai kisvárosban játszódik. Bár első ránézésre minden a legnagyobb rendben van, valójában a városka összes lakója alvajáró, és éjszakánként különös dolgokat művelnek. Igaz ez a tinikre is, akik közül néhányan fura helyeken térnek magukhoz. Amikor pedig elmesélik élményeiket a szüleiknek, tanáraiknak vagy akár a rendőrségnek, senki sem hisz nekik. Egy nap egyik barátjuk holtan kerül elő, ekkor négyen úgy döntenek, hogy a végére járnak a különös eseményeknek, és megalapítják a Blackout klubot.

A kooperatív módra kihegyezett FPS-ben ezeket a tiniket irányíthatjuk, akikkel minden éjszaka útra kelünk. Mivel a játék véletlenszerűen generálja a helyzeteket és küldetéseket, így minden éjszakai kaland más és más lesz. Az már a játékosokon múlik, hogy ezeket milyen eszközökkel oldják meg.

A The Blackout Club korai változata tegnap érkezett meg a Steamre, ahol november 6-ig 10%-os kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Steamen a The Blackout Club korai változata
Steamen a The Blackout Club korai változataSteamen a The Blackout Club korai változataSteamen a The Blackout Club korai változataSteamen a The Blackout Club korai változataSteamen a The Blackout Club korai változataSteamen a The Blackout Club korai változata
The Blackout Club
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Blackout Club

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló