Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Escape from Tarkov

Újabb fontos frissítést kapott az Escape from Tarkov

A játék lassú lépésekkel, de biztosan halad a cél felé, mi pedig immár a 0.10.5-ös verzióval játszhatunk.

2018.11.09. 15:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Battlestate Games híve a régi mondásnak, miszerint jó munkához idő kell. Éppen ezért nem kapkodják el első játékuk, az Escape from Tarkov fejlesztését sem. A játékról először három éve hallhattunk, majd elrajtolt az alfa változat, amelyet a támogatók tesztelhetnek. A fejlesztők rendszeresen jelentkeznek kisebb-nagyobb frissítésekkel, amelyek mind tartalmilag, mind technológiában igyekeznek előre lendíteni a játékot. Nemrégiben újabb mérföldkőhöz érkeztek a 0.10-es változattal, amelyhez a minap megérkezett az első kisebb javítás. Így az Escape from Tarkov jelenleg 0.10.5-ös verzióban érhető el.

Ennek egyik fontos újítása a bolhapiac megjelenése. A játékosok mostantól nem csak vásárolhatnak a játékon belüli piactéren, de el is adhatják számukra már haszontalan holmijukat. Beindulhat tehát az egymás közti seftelés. A termékeket különféle kategóriákba sorolják, amelyekhez kapunk részletes keresőt is, illetve vezethetjük a saját kívánságlistánkat is.

Látványosabb újdonság is érkezett: a gyógyszerek beadása és az ételek elfogyasztása is részletes új animációkat kapott. Ami pedig a technikai oldalt illeti, a mesterséges intelligenciát is alaposan gatyába rázták. Az NPC-k immár sokkal hatékonyabban cselekszenek, de kiszámíthatóbbá is váltak, hiszen a furcsa viselkedésminták zömét már kiirtották a kódból.

Hosszú még az út az Escape from Tarkov előtt, de az eddig látottak alapján továbbra is érdemes odafigyelni a játékra. A következő frissítésekkel új felfedezhető helyszín, a TerraGroup Labs is megérkezhet, amelyről az alábbi képeket tették közzé a készítők. A 0.10.5-ös frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

előző
következő
Újabb fontos frissítést kapott az Escape from Tarkov
Újabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from TarkovÚjabb fontos frissítést kapott az Escape from Tarkov
Escape from Tarkov
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Escape from Tarkov

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló