Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield V

Íme, a legelső Battlefield V pontszámok

A premierig még másfél hét hátra van, de az első néhány külföldi értékelés máris napvilágot látott.

2018.11.09. 16:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A november egyik legnagyobb és egyben legmegosztóbb premierje előtt állunk, hiszen már csak szűk másfél hét van hátra a Battlefield V megjelenésééig. Ha azt vesszük, hogy sok-sok év után a széria visszatér a gyökereihez, és újra a második világháborút dolgozza fel, örülhetünk. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a legutóbbi epizódban milyen színvonalon tették meg ugyanezt az első világháborúval, még inkább dörzsölhetnénk a tenyerünket.

Csakhogy sok játékos nem igazán nézi jó szemmel, hogy a Battlefield V a legkevésbé sem akar korhű alkotás lenni, a realitás helyett inkább a színeken, a valóságtól elrugaszkodó megoldásokon lesz a hangsúly. Ezzel együtt persze továbbra is benne van a pakliban, hogy végül egy roppant szórakoztató játékhoz lesz szerencsénk, bár Phoenix bétás tapasztalatai nem erre engednek következtetni.

Ugyanakkor a külföldi magazinok sorra kezdik közzétenni a teljes játékkal átélt tapasztalataikat, amelyeket pontszámokra is konvertáltak nekünk. Íme:

A pontszámok tehát önmagukban nem adnak okot az aggodalomra, de persze előfordult már, hogy a kritikusok véleménye köszönőviszonyban sem volt a rajongókéval…

A Battlefield V november 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Battlefield V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló