Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crossout

Egyszemélyes kampányt kapott a Crossout

Az egyedül és kooperatív módban is teljesíthető Adventure mód egyelőre csak béta állapotban érhető el.

2018.12.03. 09:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az online autós akciójáték, a Crossout több-kevesebb sikerrel felépítette a maga rajongótáborát. A Gaijin Entertainment és a Targem Games most szeretné új szintre emelni a játékélményt, ezért egy klasszikus megoldáshoz nyúltak: egyszemélyes kampánnyal bővítették a játékot.

Az egyelőre csak zárt béta állapotban elérhető Adventure játékmód története szerint a pusztában élő kisebb-nagyobb kolóniák lakói egyszer csak minden előjel nélkül megőrültek és habzó szájjal egymásnak estek. Azon kevesek, akiket elkerült az őrület, kitörlődtek az emlékeik és céltalanul bolyonganak a pusztaságban. Mi is egy ilyen túlélőt irányíthatunk, aki megpróbálja kideríteni, mi történet vele és a szeretteivel, illetve megtalálni a felelőst a pusztításért.

A sztori fő- és mellékküldetéseit nem csak egyedül, hanem egy barátunk oldalán kooperatív módban is teljesíthetjük. A történetnek a játék legnagyobb pályája, a 16km2-es Blood Rocks ad otthont. Aki teljesíti a küldetéseket, az Engraved Shell nyersanyaggal lesz gazdagabb, amelyből egyedi fegyvereket és kiegészítőket lehet építeni.

Az Adventure játékmód egyelőre csak a Wholesale Recall csomagot megvásárló játékosok számára érhető el. Arról nincs hír, hogy a szélesebb közönség mikor kaphatja meg. ■

előző
következő
Egyszemélyes kampányt kapott a Crossout
Egyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a CrossoutEgyszemélyes kampányt kapott a Crossout
Crossout
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crossout

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló