Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Újdonságok a Call of Duty: Black Ops 4-ben

Az Operation Absolute Zero egy sor újdonsággal bővíti a játékot – egyelőre csak PS4-en.

2018.12.13. 17:02 | GeryG | kategória: Játék

Elrajtolt a Call of Duty: Black Ops 4 első ingyenes bővítése, amely az Operation Absolute Zero címet viseli. A Treyarch csapata egy sor újdonsággal készült, amelyek teljesen ingyen lesznek elérhetőek minden platformra, illetve PlayStation 4-re már meg is érkeztek. De persze a szokásos fizetős tartalmakról sem kell lemondani, ezeket a Black Ops Pass előfizetői kaparinthatják meg.

Az Operation Absolute Zero ingyenes tartalmai közül az egyik legfontosabb az új specialista, Zero. A hagyományos multiplayer módban és a Blackoutban egyaránt elérhető, különböző hackelésekkel képes összezavarni az ellenséget. Új fegyvereket is kapunk, méghozzá egy SMG-t és egy assault rifle-t, de új ruhákat, taktikai kiegészítőket és Blackout karaktereket is lehet gyűjtögetni. Ha már szóba került a Blackout, ez is új helyszínnel bővült, megérkezett a Hijacked. A területet a Call of Duty: Black Ops II egyik legnépszerűbb multiplayer pályája ihlette, egy luxushajó fedélzetét járhatjuk be. A zombis játékmódról sem feledkeztek meg a készítők. Mostantól napi kihívásokat lehet teljesíteni, amelyekért cserébe extra XP-t és Nebulium Plasmát lehet szerezni.

A Black Ops Pass előfizetői pedig készülhetnek két új többjátékos pályára, egy új Zombies fejezetre, valamint a Blackout módhoz egy új karakterre. A két új pálya az Elevation és a Madagascar neveket kapták. Előbbi egy nepáli falucskát takar egy hegy oldalában tele szűk, kanyargós sikátorokkal. Utóbbi pedig egy hegytetőre épült város, ahol egy ereklyéket szállító konvojt ért rajtaütés. A Zombies mód a Dead of the Night fejezettel bővül, amely 1912-ben játszódik Alistair Rhodes villájában. A híres ereklyevadász birtokát vadonatúj hősökkel fedezhetjük fel, de fel kell készülnünk a zombik mellett más rémségek felbukkanására is. A hírek szerint vámpírok és farkasemberek is megjelenhetnek. Végül pedig a Blackout mód karakterlistájához Reaper csapódik hozzá. Ő a Call of Duty: Black Ops III-ból lehet ismerős, egy cyborg zsoldosról van szó.

A Call of Duty: Black Ops 4 frissítése és fizetős DLC-je egyelőre csak PlayStation 4-re érhető el, PC-re és Xbox One-ra valamikor később érkeznek meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló