Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fear the Wolves

Fontos frissítést kapott a Fear the Wolves

A battle royale játék rengeteg új tartalommal és funkcióval bővült, de gördülékenyebbé is vált.

2019.01.09. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Vostok Games sem akart lemaradni a battle royale vonatról, ezért váltottak is rá maguknak jegyet Fear the Wolves címmel. A stúdió történetét ismerve nem meglepő, hogy ők a csernobili környezettel és az ottani természeti anomáliákkal, mutánsokkal próbálják meg feldobni napjaink aktuális mániáját.

A Fear the Wolves nem vett zökkenőmentes rajtot, ahogy a legtöbb BR-játék, ez is kapott hideget, meleget a játékosoktól, de ez egy early access státuszú alkotás esetében szinte már természetes. A stúdió viszont igyekszik mindenben hallgatni a rajongókra, ezért a visszajelzések mentén formálják, alakítják a játékot. Ennek legutóbbi lépése a Unified Update névre keresztelt méretes frissítés, benne sok-sok újdonsággal.

A rajongók kéréseinek eleget téve megújult a várószoba, ahol a játékosok a következő bevetés előtt üthetik el az időt. Ez az idő egyébként sokat csökkent, a játék most már gyorsabban ereszti be a várakozókat a partyba. A frissítés névadója egy új játékszabály, amely szerint a játékosok párokat alkotva csaphatnak össze a többiekkel. Ide kapcsolódik az új hangalapú chatfunkció is a csapatokon belül a jobb csapatmunka érdekében. Persze a szólózás lehetősége továbbra is megmaradt, csak épp a magányos farkasok sokkal keményebb küzdelemre számíthatnak a duókkal szemben. A fejlesztők a pályán is finomítottak itt-ott, illetve sok figyelmet szenteltek a játék stabilitásának és optimalizációjának is.

A Fear the Wolves jelenleg early access változatban érhető el a Steamen, de a fejlesztők tervei szerint a teljes verzió megjelenése sincs már messze, valamikor 2019 elején számíthatunk rá. ■

Fear the Wolves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fear the Wolves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló