Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Mivel bővül legközelebb a Call of Duty: Black Ops 4?

Mindhárom játékmódhoz több újítás várható, ezekről beszéltek a készítők.

2019.01.11. 12:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet vitatkozni, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 jó vagy rossz irányba próbálta meg elmozdítani a sok éve megszokott mederből a szériát. De akár tetszik, akár nem, őszig ezzel kell beérnünk, illetve választhatjuk bármely korábbi epizódot. Ha viszont maradunk a Black Ops 4-nél, akkor érdemes figyelni, hogy mi mindennel tervezi bővíteni a közeljövőben a Treyarch. E terveiről érdekes módon ezúttal a Redditen számoltak be.

Az egyik első újdonság a Mastery fegyverfestések megjelenése lesz, méghozzá a Zombies és a Blackout játékmódokban. A rajongók egy ideje már fűzik a fejlesztőket, hogy a klasszikus multiplayer mód mellett ezekben is elérhetőek legyenek ezek a festések. Mivel a készítők egyfajta jelzésnek szánják őket, hogy a játékosok teljesítették a megszerzésükhöz szükséges kihívásokat, ezért egyszerűen elérhetővé tenni mindet mindegyik játékmódban nem volt megoldható. De január végétől már a zombis és a battle royale módokban is feloldhatjuk őket, ha elég ügyesek leszünk. A Zombies mód más újdonságokkal is bővülni fog, de ezekről részletesen csak jövő héten fognak beszámolni. Az viszont biztos, hogy három új elixír is debütálni fog. Konzolokon alaposan belenyúlnak a lootolásba a Blackout játékmódban. A jövő héten érkező 1.11-es frissítéssel jelentősen átalakul a menürendszer, hogy a játékosok könnyebben eligazodjanak a holmik között.

A legfontosabb újdonság viszont a League Play események rajtja lesz, szintén január végén. A fejlesztők célja, hogy a játékosok a profikhoz hasonló rendszerben mérhessék össze tudásukat. A rangsorolt események rendszerint hétvégenként vagy háromnapos turnusokban kerülnek majd megrendezésre, köztük pedig nem rangsorolt, de azonos szabályrendszerű versenyeken edződhetnek a játékosok. A jövőben a csapatok és a klánok is megjelenhetnek majd az eseményeken.

A Call of Duty: Black Ops 4 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló