Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Switchblade

Ingyenessé válik a Switchblade

Az autós MOBA hamarosan elhagyja korai változatát, ettől kezdve már ingyen lehet hozzáférni.

2019.01.14. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha autós akció-esport játék, akkor Rocket League, ha pedig MOBA és esport, akkor League of Legends. De tavaly nyáron érkezett egy early access játék a Steamre, amely sok elemében hasonlít az esport körökben igen népszerű alkotásokra. Ez a Switchblade, amely a Lucid Games stúdiójában készül, és megjelenése után már teljesen ingyenes lesz.

A Switchblade lényegében egy MOBA, amelyben felfegyverzett autókkal csatázhatunk a többi játékossal. Az összecsapások során öt az öt ellen harcolhatunk, a csapattagok pedig tizenhét járgány és négy osztály közül válogathatnak. A fejlesztők a premier után is folyamatosan fogják bővíteni a játékot, így új autókra, új pályákra, új játékmódokra, új kozmetikai elemekre és egyebekre is számítani lehet.

A Switchblade teljes kiadása PC mellett PlayStation 4-re is meg fog jelenni január 22-én. ■

előző
következő
Ingyenessé válik a Switchblade
Ingyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a SwitchbladeIngyenessé válik a Switchblade

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló