Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

EA Access PS4-re is?

EA Access PS4-re is?

Az előfizetős szolgáltatás jelenleg csak Xbox One-ra is Origin Access néven PC-re érhető el.

2019.02.08. 13:00 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Néhány éve az EA is beszállt néhány évvel ezelőtt az előfizetős üzletbe. Az Xbox One-ra EA Access, PC-re pedig Origin Access néven elérhető szolgáltatás lényege, hogy havidíjért cserébe a kínálatban szereplő összes játékhoz hozzáférünk. Néhány esetben pedig az előfizetők a premier előtt kipróbálhatnak új játékokat is, valamint bizonyos kedvezményekre is jogosultak.

A szolgáltatás jelenleg csak a fent említett két platformra érhető el, mivel a Sony kezdettől fogva elzárkózott a támogatásától. Ám lehet, hogy ez a jövőben változni fog, legalábbis az EA a minap jelezte, hamarosan új platformra is megérkezik az EA Access.

Persze ez önmagában még egyáltalán nem jelenti azt, hogy az említett platform a PlayStation 4 lesz, hiszen akár a Nintendo Switch is szóba jöhet. Ami mégis a PS4 felé billenti a mérleget, az a két konzolra elérhető EA-játékok mennyisége.

Ebben a Switch nem versenyezhet a PS4-gyel, így jó esély mutatkozik rá, hogy hosszú évek után végül a Sony is beadja a derekát. Amíg hivatalos bejelentésre sor nem kerül, addig viszont marad a találgatás. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló