25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Májusban jön a Rise of Industry

A klasszikus tycoon bő egy év után hagyja el korai változatát.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Tavaly februárban érkezett meg a Steamre a Dapper Penguin Studios klasszikus tycoon játéka, a Rise of Industry korai változata. Mivel a műfaj manapság nem bővelkedik annyira új címekben, mint korábban, ellenben rajongóból ma sincs kevesebb (legfeljebb öregebb…), a játék meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült.

A stúdió az elmúlt egy évet kemény munkával töltötte, így mostanra elért a projekt odáig, hogy rá merjék sütni a kész jelzőt. Így a Rise of Industry hamarosan elhagyhatja early access változatát, és május 2-tól már a teljes kiadást lehet majd megvásárolni. A fejlesztők persze addig is folytatják a munkát, a legutóbbi frissítéssel például megérkeztek az egyirányú utak is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Rise of Industry

Platform:

Fejlesztő: Dapper Penguin Studios

Kiadó: Kasedo Games

Megjelenés: 2019. május 2.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

vandorr
vandorr [56]
Nem az egyirányú út a lényeg, hanem az, hogy ebben a játékban elég nagy a jármű forgalom amit generálnak a raktárak, gyárak, farmok, boltok, és eddig az autók egymáson átmenve (ghost), közlekedtek. Szóval semmi jelentősége nem volt. most viszont bekerült a közlekedési rendszer, azaz mostmár nem mennek egymásba, így képesek nagy dugókat okozni egy-egy csomópontban. Ehhez kaptuk az egyirányúsítási lehetőséget. Nagyon jó kis update :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)