Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Középkategóriában újít telefon fronton az LG

Középkategóriában újít telefon fronton az LG

A Q60, a K50 és a K40 is a megfizethető szegmensben indul, de prémium kategóriás megoldásokat kínál.

2019.02.26. 14:02 | GeryG | kategória: Mobil

Az LG is a jelenleg zajló MWC 2019-re időzítette három új okostelefonja bemutatását. A piacvezető „nagyokkal” ellentétben azonban ők a középkategóriában próbálnak erősíteni. Három új készüléket mutattak be, amelyek mind a megfizethető(bb) szegmensben indulnak majd.

Középkategóriában újít telefon fronton az LG
LG K40

A Q60, a K50 és a K40 is az LG HD+ FullVision kijelzőjével lett felszerelve, ám míg a Q60 és a K50 egyaránt 6,26 colos kijelzővel érkezik, addig a K40 „csak” 5,7 colos képernyőt kap. A manapság egyre divatosabb, kamerának szánt csepp-alakú bevágás a képernyő tetején csak a Q60-ban és a K50-ben lesz jelen.

Középkategóriában újít telefon fronton az LG
LG K50

A készülékekből nem hiányoznak majd a mesterséges intelligenciával megtámogatott funkciók sem, az AI Cam hatékonyan felismeri a kamerán keresztül látott tárgyakat, és a legjobb eredmény eléréséhez szükséges fotómódot ajánlja a felhasználónak. A 13 megapixeles előlapi kamera mellett az LG Q60 három hátlapi kamerát is kapott: egy 16 megapixeles, fázisérzékelő autófókusszal ellátott lencsét, egy 5 megapixeles szupernagylátószögű, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő kamerát – utóbbi használatával olyan kép készíthető, ahol a fotózott személy vagy tárgy mögött elmosódik a háttér.

Középkategóriában újít telefon fronton az LG
LG Q60

Mind az LG Q60, mind a K50 3500 mAh-s akkumulátorral lett ellátva, ugyanakkor a K40 kisebb, 3000 mAh-s energiaforrása is elegendő ahhoz, hogy a készülék egy teljes napot kibírjon töltés nélkül. Mindhárom készülékben egy nyolcmagos processzor teljesít szolgálatot, a Q60-ban és a K50-ben 3 GB, a K40-ben 2 GB memória támogat. Tárhelyből a Q60 64 GB-ot kap, a két K-szériás eszköz viszont csak 32 GB-ot. Ez azonban mindhárom készüléknél akár 2 TB-is is bővíthető lesz microSD kártyával. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló