Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 76

Merre tart a Fallout 76?

A poszt-apokaliptikus nyitány után van-e még remény, hogy valaha is jó játékká válik a Fallout 76?

2019.03.04. 22:17 | GeryG | kategória: Játék

Ha szavazni kellene 2018 legnagyobb csalódást okozó videojátékára, bizony a Bethesda legutóbbi játéka igen jó esélyekkel indulna a nem túl dicső címért. A Fallout 76 sem játékmenetéről, sem szemkápráztató grafikájáról, de még csak lebilincselő történetéről sem vált híressé, mint inkább a körülötte halmozódó botrányokról.

A Bethesda mindezek ellenére megpróbál még valamit megmenteni a becsületéből és a játékból is, habár e próbálkozásai egész ősszel és télen rendre csúfos kudarcot vallottak, és inkább csak tovább rontottak a helyzeten. Mindenesetre a kiadó nem fordít hátat zabigyerekének, és felvázolták a 2019-es bővítési-fejlesztési terveket.

Először is egy hét múlva jön a Wild Appalachia kiegészítő, amely a következő tartalmakkal kecsegtet:

  • Két új küldetés: Shear Terror! és Ever Upwards
  • Legendás kereskedő és szétszerelés – Találd meg a titokzatos Purveyor-t, akivel elcserélheted és új legendás felszerelésért cserébe be is zúzhatod nemkívánatos legendás tárgyaidat. Szétszedett legendás tárgyaid minden csillag értékelésével növelheted esélyedet, hogy megszerezd álmaid legendás fegyverét vagy páncélját.
  • C.A.M.P. dekoráció, játékos kereskedés és kamera – C.A.M.P.-edet végre saját tárgyaiddal is kidekorálhatod. Építs automatákat, jelöld meg bennük eladásra kínált tárgyaidat, állítsd be árukat, majd folytasd kalandodat Appalachia tájain, az automata elvégzi az összes munkát – neked csak a kupakokat kell számolnod. Legemlékezetesebb pillanataidat ráadásul meg is örökítheted az új kamerával.
  • Italkészítés és lepárlás – Indulj útnak és fedezd fel a tiltott nedű, a Nukashine elkészítésének folyamatát, majd hozd el a bulit C.A.M.P.-edbe is az új italkészítés és lepárlás funkcióval, valamint további receptekkel.
  • Fasnacht Parade szezonális esemény: Üldözd el a telet és sürgesd meg a tavasz eljövetelét az ősi Fasnacht fesztiválon! Csatlakozz az ünnepléshez, teljesítsd ezt a limitált idejű eseményt, és szerezz egyedi Fasnacht fesztivál maszkokat!
  • Új Survival játékmód: Ez a teljesen új mód elhozza a kockázatos PvP élményt kevesebb korlátozással, megnöveld jutalmakkal, új kihívásokkal, valamint az Adventure mód összes eredeti tartalmával.

A következő nagy bővítés nyáron várható stílusosan Nuclear Winter névre keresztelve:

  • Új Nuclear Winter játékmód, amelyről egyelőre nem árultak el részleteket.
  • Megnyílik a Vault 94 és Vault 96, jönnek az új raidek.
  • Legendás játékosok: a vadonatúj presztízsrendszernek köszönhetően az 50-es szint feletti játékosok legendássá válhatnak karakterük lenullázásával, cserébe pusztító új képességekre tehetnek szert.

Az őszt a Wastelanders bővítés nyitja majd meg, amely az ígéretek szerint mind közül a legnagyobb lesz: új történet, új frakciók, új események, új játékmódok és játékelemek is debütálni fognak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Merre tart a Fallout 76?
Merre tart a Fallout 76?Merre tart a Fallout 76?
Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló