Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Freedom Finger

Beintős űrhajós játék – készül a Freedom Finger

A shoot’em up játékban egy olyan űrhajót irányíthatunk, amely a nemzetközileg ismert jelentést formáló kéz alakját kapta.

2019.03.08. 11:28 | GeryG | kategória: Játék

A Wide Right Interactive stúdiója lelkesen dolgozik első játékán, amely egy régi időket idéző shoot’em up lesz. A Freedom Fingerben oldalnézetben irányíthatjuk majd űrhajónkat, amelynek kezdő pilótája, Gamma Ray bőrébe bújhatunk. A küldetés sem egyszerű: terroristák által elrabolt űrkutatókat kell megmentenünk.

Ez nagyjából úgy néz ki, ahogy a műfajtól elvárnánk: lövünk mindenre, ami szembejön a pályán. Csakhogy ehhez ezúttal egy egészen érdekes űrhajó áll rendelkezésünkre, amely egy nemzetközileg ismert jelentést formáló kéz alakját kapta: vagyis egy beintő kezet irányíthatunk.

A játék elkészítéséhez a srácok nem is akármilyen színészgárdát rittyentettek össze, ugyanis a szereplőket többek közt Nolan North, John DiMaggio, Sam Riegel és Eric Bauza szólaltatja meg. A zenét sem bízták a véletlenre, az akció során olyan zenészek muzsikái dübörögnek a háttérben, mint a Red Fang, a METZ, a Power Trip, a Com Truise, a White Fence, a Ty Segall, a Makeup and Vanity Set, a True Widow, a The Radio Dept., a Drab Majesty, a John Maus, a Vektroid, a Danimal Cannon vagy a Cleaners from Venus.

A Freedom Finger valamikor idén fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Beintős űrhajós játék – készül a Freedom Finger
Beintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom FingerBeintős űrhajós játék – készül a Freedom Finger

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló