Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jump Force

Jump Force bővítési tervek

Az ingyenes frissítések és a fizetős DLC-k még megmenthetik a verekedős játékot?

2019.03.16. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az alapötlet egész jónak tűnt, illetve borítékolható volt, hogy a játék hamar megtalálhatja a maga rajongótáborát, a Jump Force végül elég nem nyitott túl fényesen. A kritikusok és a játékosok is legfeljebb közepesre értékelték a Namco verekedős játékát, amelyben a legnépszerűbb anime és manga univerzumok hősei estek egymásnak. A kiadó azért még nem mondott le teljesen a játékról, a minap felvázolták az idei bővítési terveket, amelyben ingyenes frissítések és fizetős DLC-k egyaránt szerepelnek. A tervek szerint apránként gatyába rázzák a játékot, hátha így a rajongók is jobban megszeretik.

Jump Force bővítési tervek

Augusztusig összesen öt ingyenes frissítést (minden hónapban egyet) és két fizetős DLC-t fogunk kapni. A sort áprilisban az első ingyenes csomag nyitja, amelyben az új avatárkosztümök mellett elrajtol a Vertex esemény, valamint kapunk klánalapítási lehetőséget is. A májusi frissítésben online küldetések érkeznek, egy Raid Boss esemény, valamint megnyílik a World Tournament rész is. A júniusi frissítésben avatárkosztümöket és egy aréna eseményt kapunk, míg a júliusiban a kosztümök mellett egy torna is elrajtol. Végül az augusztusi frissítéssel a Valley of the End rész is megnyílik, de tovább bővül az avatárkosztümök tárháza is.

Ami pedig a két fizetős DLC-t illeti, az első májusban érkezik, benne Seito Kaibával, valamint két további – egyelőre meg nem nevezett – harcossal. Persze itt is jönnek majd az exkluzív kosztümök és az új képességek is. A második fizetős kiegészítés pedig augusztusban debütál, benne ismét három új harcossal, és hozzájuk új egyedi kosztümökkel és képességekkel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Jump Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jump Force

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló