Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Beyond a Steel Sky

Év végén jöhet a Beyond a Steel Sky

Folytatást kap az immár negyed évszázados Beneath a Steel Sky.

2019.03.27. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A veterán kalandjáték-rajongók bizonyára emlékeznek még a Revolution Software egyik első nagy sikerére (a Broken Sword szérián kívül), a Benath a Steel Sky-ra. Az erősen politikai töltetű kalandjáték immár huszonöt éves, hiszen 1994-ben jelent meg. És idén megkapja folytatását, készül ugyanis a Beyond a Steel Sky.

A bejelentésre a napokban tartott Apple Arcade rendezvényen került sor, ebből kifolyólag az új kalandjáték az Apple eszközein is elérhető lesz, beleértve a Mac mellett az iPhone-t, az iPadet, de még az ilyesmire alkalmas iPodokat is. Persze nem kell megijedni, a játék ugyanúgy PC-re és konzolokra is elkészül.

A Beyond a Steel Sky ismét a távoli jövőbe kalauzol minket, és bár erre egyelőre konkrét utalás nincs, jó eséllyel ismét rengeteg aktuális politikai kérdést fog feszegetni. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a központi téma a közösségi élet túlburjánzása és az ebből fakadó magánszféra eltűnése lesz. Ami viszont biztosra vehető, hogy visszatér az eredeti főhős, Robert Foster is.

Az első játékkal ellentétben most már (természetesen) teljesen 3D-ben fedezhetjük majd fel Union Cityt, a kamera pedig hátsó nézetből követi majd karakterünket. A látványvilágot pedig cel-shaded grafikával tárják majd elénk. A Beyond a Steel Sky egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de iOS-re, PC-re és konzolokra is valamikor az év vége felé várható. ■

Beyond a Steel Sky
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Beyond a Steel Sky

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló