Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pathologic 2

Májusban jelenik meg a Pathologic 2

Az évekkel ezelőtt bejelentett játék szép csendben el is készül.

2019.04.02. 21:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Ice-pick Lodge stúdió még 2017-ben jelentette be, hogy folytatást kap a 2005-ben megjelent, majd 2016-ban felújított Pathologic. A fura kalandjáték új epizódja, a Pathologic 2 a készítők elmondása szerint az év legkülönösebb játéka lesz.

A történet egy elszigetelt kis faluról szól, ahol a lakosságot különös kór tizedeli. Nekünk mindössze tizenkét napunk lesz, hogy akit lehet, megmentsünk, de ennyi idő garantáltan nem elég mindenkire. Ráadásul a játék a halált is meglehetősen sajátosan kezeli. Akárhányszor meghalunk (mert erre bőven van esély), az hatással lesz karakterünkre és a falura is. És et a hatást nem lehet semmilyen formában visszaállítani, még egy korábbi mentés visszatöltésével sem. Szóval nagyon oda kell majd figyelnünk, hogy mit csinálunk.

A Pathologic 2 tehát nem hagyományos kalandjáték lesz, sokkal inkább egy egyedi túlélő horror. Ennek megfelelően nem is fogja majd a kezünket és vezet a megoldáshoz, mindenre magunktól kell majd rájönnünk – gyakran nehéz döntések útján vagy épp a saját kárunkon tanulva.

A Pathologic 2 vadonatúj trailert kapott a napokban, amelyből az is kiderült, hogy a premierre május 23-án kerül majd sor PC-re, míg az Xbox One változat valamikor később várható. ■

Pathologic 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pathologic 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló