Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Egész áprilisban ingyenes a Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout

Egész hónapban ingyen kóstolhatsz bele a CoD battle royale-ba, PS4-en még egy új pályarészt is kipróbálhatsz.

2019.04.04. 14:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Azon ugyan lehet vitatkozni, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale módja, a Blackout mennyire volt képes komoly konkurenciát nyújtani a műfaj aktuális gigászainak, az Activision és a Treyarch mégis úgy érezte, hogy ráfér egy kis népszerűsítés a játékmódra.

A minap érkezett a játék legújabb frissítése, amelyben minden játékmódhoz érkeztek újítások és bővítések. A zombis játékmód például megkapta a szezon utolsó fejezetét, az Ancient Evilt. A hagyományos multiplayer mód pedig egy új játékmóddal bővült: a Barebones PS4-en már eddig is elérhető volt, de most már PC-n és X1-en is kipróbálhatjuk. Ennek lényege, hogy nincsenek specialista fegyverek és felszerelések, valamint különböző modok sem engedélyezettek.

Ami viszont még érdekesebb, hogy a frissítéssel kezdetét vette egy ingyenes időszak, amely során mindenki szabadon tehet próbát a Blackout játékmóddal. Ráadásul nem is csak egy röpke hétvégéről van szó, hanem az egész hónapról, hiszen április 30-ig tart az esemény PC-, PS4-en és X1-en egyaránt. Emellett PS4-en már elérhető az új Alcatraz pályarész is.

Erről és a frissítésről részletes leírást a Call of Duty: Black Ops 4 reddit-csatornáján olvashattok. ■

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló