Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Devil's Hunt

Közel 20 perc Devil’s Hunt

A játék Pawel Leśniak népszerű regénye, az Equilibrium alapján készül, az év második felében várható.

2019.04.09. 15:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 1C Company karolta fel a Layopi Games csapatát, akik első játékukon dolgoznak. A Devil’s Hunt már évek óta készül, és a tervek szerint valamikor ez év vége felé készülhet el.

A történet főhőse Desmond, akinek bár mindene megvolt az életben, valami fura oknál fogva mégis szerződést kötött az ördöggel, és ezzel az ő hóhérjává vált. E státuszában pedig központi figurává lépett elő a pokol és a mennyek közti soha véget nem érő háborúnak. A játék sztorijának Pawel Leśniak népszerű regénye, az Equilibrium ad alapot, ami már csak azért sem meglepő, mivel a Layopi Games stúdióját is az író alapította.

Játékmenet szempontjából egy klasszikus hack’n’slash formálódik, amelyben démoni képességeket is bevethetünk, az pedig egyedül rajtunk áll, hogy a pokol vagy a menny oldalára állunk a háborúban. Kalandjaink során beutazzuk majd a világot, megfordulunk többek közt Jeruzsálem és Miami utcáin is, de a pokolba is eljutunk (így vagy úgy…).

A Devil’s Hunt a minap a PAX East rendezvényen kapott egy vadonatúj játékmenet-bemutatót, amelyet fent meg is nézhettek. A premierre tehát valamikor az év második felében számíthatunk, ekkor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni a játék. ■

előző
következő
Közel 20 perc Devil’s Hunt
Közel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s HuntKözel 20 perc Devil’s Hunt
Devil's Hunt
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Devil's Hunt

hozzászólások (1)

stero
stero 2019.04.09. 16:11
Mondjuk a csávónak kicsit ilyen Max Payne 1-es mozgása van, merev, ezzel kezdeni kéne valamit mert egyből feltűnt :D
ajánlott olvasnivaló