25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mozgásban az Infected Shelter

A magyar fejlesztésű zombis játék először early accessben lesz elérhető.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Lassan, de biztosan halad előre a mindössze két főt számláló magyar stúdió, a Dark Blue Games új játékával, az Infected Shelterrel. A csapat ma új játékmenet-bemutatóval jelentkezett, amelyben kis ízelítőt adnak, hogy mire is számíthatunk.

A fejlesztők csak úgy jellemzik játékukat, mint a Mortal Kombat, a Dead Cells és a Castle Crashers szerelemgyerekét. Ennek megfelelően kellően véres lesz, időnk nagy részét lootolással és lövöldözéssel töltjük majd, mindezt pedig leginkább böngészős játékokat idéző grafikai körítésben tálalják.

Az Infected Shelter hamarosan új fázisba lép, ugyanis még ebben a negyedévben megérkezik a Steamre a korai változata. Ennek pontos premierdátumát pedig a következő napokban fogják közzétenni. Ha pedig minden az előre tervezett menet szerint alakul, akkor az év vége felé már a kész játéknak örülhetünk, amely PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elérhető lesz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Infected Shelter

Platform:

Fejlesztő: Dark Blue Games

Kiadó: Dark Blue Games

Megjelenés:
2019. május 8. PC
n/a: Mac, Linux, PS4, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

stero
stero [770]
Egy kicsit ilyen jobbfajta böngészős játéknak tűnik.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)