Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tech Support: Error Unknown

Frissült a Tech Support: Error Unknown

A játék ezen a héten kedvezményesen vásárolható meg – és ez nem rendszerhiba.

2019.05.08. 12:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február végén jelent meg a Dragon Slumber stúdió kalandjátéka, a Tech Support: Error Unknown, amelyben a Quasar Telecommunications cég újonc munkatársát alakítjuk. Munkakörünk szerint a felhasználóktól és munkatársainktól érkező panaszok kezelése és orvoslása lenne a dolgunk, de idővel ráébredünk, hogy a cég sötét titkokat rejt. Ezeket pedig mi tudjuk csak leleplezni – ha akarjuk. Mert igazából be is állhatunk a sorba, hogy minél magasabb pozícióba dolgozzuk fel magunkat.

A fejlesztők a napokban elkészültek a játék új frissítésével, amelyben két új játékmód is debütált. Az első a Challenge mód, amelyben az online ranglista élére próbálhatjuk meg feltornázni magunkat. Ehhez három kihívást próbálhatunk meg teljesíteni, mindegyiket két nehézségi fokozaton. A Speed challenge-ben tíz perc alatt a lehető legtöbb hibajegyet kell orvosolnunk. A Time challenge-ben viszont egy adott pénzösszeget kell elérnünk a jegyek teljesítésével a lehető legrövidebb idő alatt. Végül a Perfection challenge-ben a tökéletességre kell törekednünk, vagyis minél több jegyet megoldani úgy, hogy nem hibázunk. Egyetlen hiba máris az állásunkba kerül.

A másik új játékmód a Zen, amely épp a fenti ellenkezője: akármeddig dolgozhatunk a hibák megjavításán anélkül, hogy a tévedéseink miatt az állásunkat kellene féltenünk vagy épp határidők és pénzösszegek miatt aggódnánk.

Mindkét játékmódot kétféleképpen lehet elérni. Egyfelől teljesíthetjük a sztorit valamelyik végkimenetel elérésével. Másfelől a játék bootolása közben beléphetünk a BIOS-ba, és ott magunk is aktiválhatjuk. Itt más érdekességekre is bukkanhatunk egyébként… A Tech Support: Error Unknown kizárólag PC-re érhető el, május 13-ig 25% kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen. ■

Tech Support: Error Unknown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tech Support: Error Unknown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló