Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Önálló kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

A Prophecy, bár az Inquisitor – Martyr része lesz, önállóan is futni fog és a sztorit is lehet majd érteni magában.

2019.05.10. 10:43 | GeryG | kategória: Játék

A NeocoreGames csapata nemrégiben leplezte le a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr 2.0-s frissítését, amely május végén debütál. De nem csak ennyivel készülnek a hónap végére, ugyanis a minap bejelentették, hogy jön a Prophecy kiegészítő is.

Az első, és talán legfontosabb tudnivaló, hogy a Prophecy, bár az Inquisitor – Martyr részét képezi, attól függetlenül, önállóan is játszható lesz, vagyis nem lesz szükség feltétlenül az alapjátékra. Éppen ezért a történetet is úgy építették fel, hogy magában is érthető és élvezhető legyen, de persze a veterán játékosok látni fogják az összefüggéseket.

Új karakterosztály is debütál majd, a Tech-Adept Inquisitor képes lesz további egységeket megidézni és harcba küldeni, de ezek a nyomozásokban is segédkezhetnek. Saját fejlődési fával rendelkezik, egyedi közelharci és távoli támadásai is vannak. A kiegészítő három fejezetből álló történetéből egy fejezet kifejezetten a Tech-Adept Inquisitorra fog fókuszálni. Az új inkvizítor mellé új ellenséges fajok is járnak, így szembenézhetünk majd az Eldar és Tyranids egységekkel is.

A Prophecy kiegészítő természetesen már az alapjáték 2.0-s frissítésével érkező újdonságokra fog támaszkodni, így magasabb szintlimitre, újragondolt loot-rendszerre, valamint új end game és kooperatív módokra számíthatunk. A premierre a 2.0-s frissítéssel együtt, május 28-án számíthatunk, de egyelőre csak PC-n. A konzolos változat valamikor később várható. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló