Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pillars of Eternity II: Deadfire

Egy éves a Pillars of Eternity II: Deadfire

Az évforduló alkalmából megérkezett az 5.0-s frissítés.

2019.05.10. 12:49 | GeryG | kategória: Játék

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg a Pillars of Eternity II: Deadfire. Az Obsidian Entertainment fantasy szerepjátéka méltó folytatásnak bizonyult, hasonlóan szép sikert ért el, mint a 2015-ös első rész. A stúdió ráadásul az elmúlt évet kemény munkával töltötte, amelynek eredményeként több DLC is bővíti most már az egyébként sem szegényes tartalmat.

Az Obsidian Entertainment pontosan az egyéves évfordulóra időzítette a játék legújabb, 5.0-s frissítését, amelyben érdekes újdonságok kaptak helyet. Egyfelől sokat finomítottak a hajók közti összecsapásokon. Kapunk új sztori elemeket is, amelyek elsősorban Woedica és Eotha karakteréhez kötődnek, éppen ezért az eredeti színészekkel rögzítették ezeket is.

A frissítéssel megérkezett a végső God Challenge, valamint pár érdekes új játékmód is. A Solo módban egyedül, társak nélkül kell teljesítenünk a kampányt. Ennél is keményebb kihívást jelent a Trail of Iron mód, amelyben egyetlen mentési fájlunk van, de az is elveszik, ha meghalunk. Végül, de nem utolsósorban itt a Path of the Damned, a legkeményebb nehézségi fokozat az igazi kihívásokra vágyó játékosoknak.

Az Obsidian a fentieken túl elérhetővé tett egy új letölthető szabálykönyvet is azoknak, akik asztali szerepjáték formájában élnének át kalandokat Eora világában. Ezt a hivatalos oldalról lehet letölteni. A stúdió meghirdette az Ultimate God Challenge-t is, amelynek teljesítői hímzett kitűzőt kapnak, valamint nevük, karakterük és annak adatait kikerülnek az Obisidian stúdiójának falára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Pillars of Eternity II: Deadfire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pillars of Eternity II: Deadfire

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló