Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Follia: Dear Father

Ősszel jön a Follia: Dear Father

A VR-ra is felkészített horror játszani fog az idegeiddel.

2019.05.17. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Pszicho-horror játékokból elég sok készült az elmúlt években, ám sajnos ezek többsége könnyen feledhető alkotás volt. Talán jobb sorsra érdemes az olasz indie stúdió, a Real Game Machine új játéka, a napokban bejelentett Follia: Dear Father.

A játék címe, a Follia szó olaszul őrületet jelent, és ezt jól tükrözi a bejelentés mellé érkezett első előzetes is. A történet Marcus Pittről szól, aki azért érkezik a Frederick Fidelity University kutatóközpontjába, hogy szülei után nyomozzon. Csakhogy az intézetben elég furcsa dolgok történtek, mindent vér és holttestek borítanak, a sötétben pedig túlvilági démonok ólálkodnak. Marcus mégis nekivág az ismeretlen épületeknek, hogy ha élve nem is találja meg szüleit, legalább kiderítse, mi történt velük.

Játékmenet szempontjából egy újabb belső nézetű lopakodós túlélőhorrorhoz lesz szerencsénk, ahol egyaránt figyelnünk kell a környezetünkre, nyomok után kell kutatnunk, fejtörőket megoldanunk, valamint különböző használati tárgyakat összegyűjtenünk. Legjobb barátunk a zseblámpánk lesz, ám ez sem tart örökké, szóval erre is vigyáznunk kell. A fejlesztők nagyon komoly figyelmet fordítanak a hanghatásokra, mivel ezek adják meg azt az egyedi hangulatot, amit el akarnak érni.

A Follia: Dear Father a tervek szerint valamikor ősszel jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. PC-n a HTC Vive, PS4-en pedig a PSVR jóvoltából Vr-támogatást is kapunk. ■

előző
következő
Ősszel jön a Follia: Dear Father
Ősszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear FatherŐsszel jön a Follia: Dear Father

hozzászólások (2)

Sucee
Sucee 2019.05.17. 13:19
Dear Father, nem "dead". Nem mindegy, na.
GeryG
GeryG 2019.05.17. 13:20
Fenébe, véletlenül elspoilereztem a sztori végét... :D
ajánlott olvasnivaló