Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Premierdátumot kapott az Uncharted-mozi

Premierdátumot kapott az Uncharted-mozi

Sok-sok évnyi huzavona után úgy tűnik, jövő év végén végül tényleg mozikba kerül Nathan Drake első filmes kalandja.

2019.06.09. 14:34 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Már az idejét se tudni, mikor röppent fel először a hír, hogy a PlayStation 3-on és 4-en hatalmas sikernek számító Uncharted szériát elvinnék a mozikba. De akármennyire is üvöltenek Nathan Drake kalandjai a megfilmesítésért, mostanáig többnyire csak arról érkeztek hírek, hogy éppen ez vagy az lemondta, kilépett, meggondolta magát stb. a film kapcsán.

Nos, úgy tűnik, végre tényleg egyenesbe kerül a Sony projektje. Már korábban biztossá vált (és most már tényleg biztos), hogy a legújabb Pókember és Bosszúállók filmekkel világhírűvé vált Tom Holland lesz a főszereplő. Ám mivel ő meglehetősen fiatal ahhoz, hogy a húszas-harmincas éveiben a csúcson járó Nathan Drake-t alakítsa, a sztorit is hozzá igazítják: vélhetően a fiatal Nathanről fog szólni.

A rendezői székben az a Dan Trachtenberg látszik végül gyökeret ereszteni, aki egész estét filmet eddig csupán egyet rendezett, de az nem is volt rossz: a Cloverfield Lane 10-ről van szó. A forgatókönyvért pedig az a Jon Carnahan felel, aki többek közt A szupercsapat moziadaptációját vagy a Fehér pokol forgatókönyvét jegyzi.

És, ami a legfontosabb, hogy végre azt is tudjuk, mikor kerülhet a mozikba az Uncharted: a legfrissebb hírek szerint 2020. december 18. a kitűzött dátum. Ha jól sikerül a film, akkor szép kis karácsonyi ajándék lehet ez jövőre a rajongóknak. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló