Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Alder's Blood

Még idén megjelenik az Alder’s Blood

Mi történik, ha az istenünk végleg hátat fordít nekünk és sorsunkra hagy? Hirtelen az egész világ ellenünk fordul.

2019.06.26. 10:41 | GeryG | kategória: Játék

Érdekes játékon dolgozik a Shockwork Games csapata, akiknek ez az első munkájuk. Az Alder’s Blood története egészen ígéretesen hangzik, amit a manapság újra egyre népszerűbb körökre osztott stratégiai-taktikai játékmenet koronázhat meg.

A sztori szerint az istenünk végleg hátat fordított az emberiségnek, amely sorsára hagyva tengeti napjait. Csakhogy ezzel az egész világ a feje tetejére állt, a természet eddig megszokott rendje a múlté. Nem váltakoznak a nappalok és az éjszakák, helyettük állandó félhomály köszöntött be. A természet, amelyet eddig páros lábbal tiport az emberiség, most visszaköveteli azt, ami az övé, ezt pedig vad szörnyhordák képében teszi meg. Az emberiség hatalmas falakkal körülvett városokban próbálja megvetni a lábát ebben a zord világban, de ez is csak elodázni képes az elkerülhetetlent. Ám van egy utolsó utáni reménysugár. A vadászok ugyanis olyan magasan képzett elitalakulat tagjai, amely nem csak az embereket fenyegető szörnyekkel képes felvenni a harcot, de szükség szerint akár egykori istenével is, ha ez szükséges a régi béke visszaállításához.

Az Alder’s Blood tehát egy körökre osztott taktikai-stratégiai játék lesz, amelyben a játékosok a vadászok egy csapatát irányíthatják. Mivel egy-egy vadász önmagában nem sok eséllyel bír egy szörnnyel szemben, így marad a csapatmunka és a jól megtervezett és kivitelezett taktika. Ehhez speciális fegyverek és felszerelés mellett sötét praktikák is a rendelkezésükre állnak. Emellett olyan részletekre is figyelnünk kell, mint a széljárás, hogy a szörnyek ne szagolhassanak ki minket. Mert a jó vadász a lehető legtovább az árnyékban marad észrevétlenül, hogy aztán lesből csapjon le.

Az Alder’s Blood a tervek szerint még valamikor ez év vége felé meg fog jelenni PC-re és Nintendo Switchre, míg a többi konzolra csak jövőre várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Még idén megjelenik az Alder’s Blood
Még idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s BloodMég idén megjelenik az Alder’s Blood
Alder's Blood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alder's Blood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló