Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Boundary

Állig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a Boundary

Egyelőre csak PlayStation 4-re készül a sci-fi multiplayer taktikai lövölde, de a PC-s és Xbox One változatokról sem mondtak még le a fejlesztők.

2019.07.03. 14:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A földön, vízen és levegőben lövöldözés az már smafu. Lövöldözzünk a világűrben! Oké, oké, ilyen is volt már, de most nem egy messzi-messzi galaxisban tesszük ezt meg, hanem a közeljövőben, itt a mi kis naprendszerünkben.

A kínai indie stúdió, a Surgical Scalpels jelentette be a napokban, hogy új játékon dolgoznak, amely a fenti felállást hozza majd el első körben csak PlayStation 4-re. A Boundary címet viselő multiplayer taktikai FPS-t valójában a 2016-os ChinaJoy rendezvényen jelentették be, mint az egyik első olyan játékot, amely a China Hero Project program keretében születhet meg. Ennek lényege, hogy kínai játékok eljussanak a nemzetközi piacra is.

A Boundary tehát egy multiplayer taktikai lövölde lesz, amelyben állig felfegyverzett asztronautákat irányíthatunk. A pályák jellemzően hatalmas űrliftek körül elhelyezkedő űrlétesítmények lesznek, ahol zéró vagy alacsony gravitáció mellett kell különféle küldetéseket teljesíteni. Ez többnyire ellenséges asztronauták vagy más lényeg elleni csatát jelent. Ehhez fegyverek széles tárháza áll majd rendelkezésünkre a géppisztolyoktól a géppuskákon keresztül a mesterlövészpuskákig. Ezeket alkatrészenként lehet majd fejleszteni, hogy minél inkább a saját harcmodorunkhoz illeszkedjenek.

A szkafanderünket is átszabhatjuk majd, valamint kapunk különböző osztályokat is, amelyek között szabadon válthatunk. A zéró gravitációs környezetben különleges jetpackek segítségével mozoghatunk, de felszerelkezhetünk EMP gránátokkal, rakétákkal és más hasznos holmikkal is. A csatákat pedig két ötfős csapatban vívhatjuk meg, ahol az egyik fél a kalózokat, a másik pedig a rájuk vadászó katonákat jelenti.

A Boundary első körben kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni még valamikor idén. A stúdió egyelőre mérlegeli egy későbbi PC-s és/vagy Xbox One változat elkészítését. ■

előző
következő
Állig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a Boundary
Állig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a BoundaryÁllig felfegyverzett űrhajósok csatáját hozza a Boundary

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló