Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wreckfest (Next Car Game)

Augusztusban érkezik konzolokra a Wreckfest

Az autós játék PC-s változata pedig ingyenes frissítéssel fog bővülni.

2019.07.04. 10:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Annak idején remek kis játék volt a Flatout, amelynek aztán jobb és (nagyon) rosszabb folytatásai is készültek. Az eredeti fejlesztő Bugbear Entertainment sok-sok évvel ezelőtt, még 2013-ban indították el következő játékuk, az akkor stílusosan csak Next Car Game-nek nevezett projekt Kickstarter-gyűjtését, amit aztán le is fújtak, de a munka ezzel nem állt le. A később Wreckfestre keresztelt játék 2014-ben érkezett meg a Steamre, ám csak a korai változatot kapták meg a rajongók. És egészen tavalyig ebben a státuszban is maradt.

Sok rajongót egyébként éppen azzal veszített el a játék, hogy hosszú évekig „vegetált” félkész állapotban, csak nagyon lassan érte el véglegesnek szánt változatát, ráadásul sokak szerint az egyes fejlesztések és bővítések sem voltak javára a projektnek. Nos, a Wreckfest ma már teljes pompájában, megújult grafikus motorral érhető el a Steamen (ahol július 9-ig fél áron lehet most megszerezni), ez pedig valamivel jobb értékeléseket is kapott a játékosoktól: közel tízezer szavazat alapján 78%-os tetszési indexszel rendelkezik.

A fejlesztők még 2016 nyarán jelentették be, hogy dolgoznak a konzolos változaton, ám ennek elkészítése sem volt gyorsabb folyamat. A napokban viszont végre bejelentették: a Wreckfest augusztus 27-én érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egyből két változat közül lehet majd válogatni: a standard és a deluxe kiadások közül utóbbi 24 órás előnyt ad a játékosoknak, vagyis már augusztus 26-tól volán mögé pattanhatnak. Emellett utóbbihoz jár a season pass is, benne húsz új járgánnyal és megannyi kozmetikai kiegészítővel hozzájuk. Az exkluzív Bandit Ripper V8 járgány viszont mindkét kiadásban szerepelni fog.

A PC-s játékosokról sem feledkeznek meg ugyanakkor, ugyanis a konzolos premier napján egy ingyenes frissítés érkezik nekik is. Ebben három új versenypálya és egy új derby aréna mellett három új járgány is helyet kap, de a megújult eseményekkel bővített karrier mód teljesítésért is kapunk egy új autót. Emellett néhány új matricára és festésre is számítani lehet, valamint az összes versenypályához további napszak-változatokat adnak a készítők. ■

Wreckfest (Next Car Game)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wreckfest (Next Car Game)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló