Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Desperados III

Jelentkezz a Desperados III zárt bétájára!

Egy kérdőív kitöltésével szerezhetsz esélyt a napokon belül rajtoló teszten való részvételre.

2019.07.05. 12:52 | GeryG | kategória: Játék

A Mimimi Games nagyot durrantott 2016-ban a Shadow Tactics - Blades of the Shogunnal. A stúdió olyan műfajt támasztott fel, amely méltatlanul szorult háttérbe a 2000-es években. Ez a valós idejű taktikai játékok műfaja, amelyet egykoron olyan kiváló címek képviseltek, mint a Commandos széria vagy épp a Desperados. Utóbbi kapott egy könnyen felejthető második részt még 2006-ban, de a rajongók nagy örömére a Mimimi Games a tavalyi gamescomon bejelentette, hogy ők készítik el a Desperados III-t. És az eddig látottak alapján a Shadow Tactics összes pozitívuma visszaköszön majd itt is.

Azt sajnos továbbra sem lehet tudni, hogy a Desperados III mikor jelenhet meg pontosan, ám szerencsére nem kell sokat várni arra, hogy esélyünk legyen kipróbálni. Meghirdették ugyanis a zárt bétát, amelyre bárki jelentkezhet. Ehhez csak egy kérdőívet kell kitölteni, aztán reménykedni, hogy minket is érdemesnek tartanak a részvételre. Mivel mindössze ötszáz fővel terveznek, érdemes sietni a jelentkezéssel. A teszt július 9-én rajtol el és egészen július 21-ig fog tartani.

A fejlesztők kiemelték, hogy ez a teszt nem a manapság szokásos „rendeld elő a játékot, és akkor pár héttel a premier előtt egy zárt bétán már játszhatsz is vele, de cserébe pont nem érdekel minket a véleményed” teszt lesz. Itt valóban a visszajelzésekre és az ötletekre kíváncsiak, hogy aztán azok mentén formálják tovább a játékot. Éppen ezért kicsi az esély rá, hogy a teszt befejezése után néhány héten-hónapon belül meg is kapjuk a teljes verziót. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Desperados III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Desperados III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló