Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Augusztusban konzolokra is megjelenik az Ancestors Legacy

A fejlesztők két éve tesztelik a játékot kontrollerrel, és most érkezett el oda a projekt, hogy a közönség is kipróbálhatja.

2019.07.06. 08:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Konzolokon meglehetősen ritkán örülhetünk stratégiai játékoknak, mivel kontrollerrel kissé nehézkes az irányításuk. Időnként azonban mégis fel-felbukkan egy ilyen alkotás. A következő a Destructive Creations munkája, az Ancestors Legacy lesz.

A középkorban játszódó játék PC-n már bizonyított, ráadásul a stúdió a premier óta is folyamatosan bővítgeti a tartalmat is. Így ma már öt kampányt is teljesíthetünk a vikingektől a szászokon keresztül egészen szlávokig és a szaracénokig. A játék a klasszikus valósidejű stratégiai alapokra építkezett, de sikeresen feldobta a játékmenetet néhány saját ötlettel. Emellett a grafikára sem lehet panasz, ráadásul az akciókamerának köszönhetően testközelből is átélhetjük a vérgőzös csatákat.

Bár a játék csak bő egy évvel ezelőtt jelent meg PC-re, a stúdió már lassan két éve teszteli a konzolos irányítást, vagyis a fejlesztés korai szakasza óta. Mostanra pedig eljutottak oda, hogy a konzolos verzió megkötések nélkül is a PC-shez hasonló játékélményt kínáljon.

Így az Ancestors Legacy megjelenhet végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, mindkettőre augusztus 13-án várható. ■

Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló