Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi/film

Cuphead

Animációs sorozatot kap a Cuphead

A Netflix készíti el a nagy sikerű játék rajzfilm-adaptációját.

2019.07.10. 18:38 | GeryG | kategória: Mozi/film

A Cuphead a legjobb játékosokat is megizzasztó nehézsége mellett főleg a ’20-as, ’30-as évek jellegzetes rajzfilmjeit idéző látványvilágával szerzett milliós rajongótábort. A fejlesztő StudioMDHR jelenleg is dolgozik a játék első kiegészítőjén, ám a The Delicious Last Course sajnos 2020-ra csúszott.

De van jó hír is a játék háza táján. A napokban ugyanis a Netflix bejelentette, hogy a játék alapján új animációs sorozatot készítenek The Cuphead Show címmel. Egyelőre túl sok részlet nem ismert, de az biztos, hogy a sorozatban is Cuphead és tesója, Mugman kalandjait követhetjük majd nyomon az Inkwell szigeteken. A készítők elmondása szerint az elsődleges célközönség ugyan a gyerekek lesznek, így ehhez mérhető stílusra és korhatárra kell számítani, ugyanakkor tele lesz olyan poénokkal is, amelyeket inkább a felnőttek fognak érteni és értékelni.

A sorozaton – amelynek egyelőre nincs premierdátuma – olyan arcok dolgoznak majd, mint Dave Wasson (a 2013-as Mickey Mouse sorozat atyja) és Cosmo Segurson (aki a Rocko modern élete kapcsán vált ismertté). ■

Cuphead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cuphead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló