Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z

Kezdődik az új szezon, zombis tartalmakkal bővül mindhárom játékmód.

2019.07.10. 23:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision természetesen már előre tekint, és készül az őszi Call of Duty premierre, amely reményeik szerint új alapokra helyezi a sok éve működő sorozatot. Ugyanakkor még nem fordítottak hátat a tavalyi epizódnak, a Call of Duty: Black Ops 4-nek sem, amelynek elrajtolt az új szezonja.

Ez tulajdonképpen az Operation Apocalypse Z névre keresztelt új közösségi eseményt jelenti, amely természetesen első körben csak PlayStation 4-re érhető el, a PC-s és Xbox One változatok picit később érkeznek. Ebben ingyenes tartalmak és fizetős csomagok is találhatók. Zombis tartalmak lepik el a teljes játékot.

Az ingyenes tartalmak részeként teljesen megváltozik a Blackout mód, amely sokkal hátborzongatóbb köntösbe öltözik, az Alcatraz pálya pedig éjszakába költözik – persze, hogy zombikkal. Új játékmódok is várhatók később Pandemic és Alcatraz Horde címmel. Új specialistát is köszönthetünk Reaper személyében, aki a multiplayer és a Blackout módban is elérhető. Reaper egy gépágyúval felfegyverzett gyilkológép. Emellett képes megzavarni mások radarját is. A többi specialistához pedig zombis kosztümök vásárolhatók a black marketen, ahol további fegyverek, azokhoz új festések is elérhetőek. Végül, de nem utolsósorban a zombis játékmód új perköket és elixíreket kap.

A fizetős DLC a Black Ops Pass részeként érkezett meg, és három új multiplayer pályával bővíti a játékot. A Der Schatten a havas osztrák Alpokba kalauzolja a játékosokat, míg a Remnant a louisianai természeti múzeumot takarja. A harmadik pálya a Havana, amely az első Black Ops epizódból lehet ismerős a veterán játékosoknak. A zombis játékmódhoz megérkezett az Alpha Omega csomag, amely tovább folytatja az Aether sztorit. ■

előző
következő
Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z
Call of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse ZCall of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse ZCall of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse ZCall of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse ZCall of Duty: Black Ops 4 – Operation Apocalypse Z
Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló