Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mavericks: Proving Grounds (TÖRÖLVE)

Ennyi volt a Mavericks: Proving Grounds

Túl nagy falatnak bizonyult az ezer fős battle royale, lelőtték a projektet.

2019.08.03. 11:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ezer plusz huszonkét fejlesztőt ihletett meg a Playerunknown’s Battlegrounds és a Fortnite sikere, sorra készülnek is a különböző battle royale játékok. Ezek zöme ugyanakkor a gyorsan felejthető kategóriába tartozik, csak néhány van, ami meg tudta vetni a lábát az egyelőre nem túl sűrű, de folyamatosan gyarapodó piacon.

Mindenki mással próbál meg kitűnni a mezőnyből: a The Darwin Project TV-show keretet adott a játéknak, a Fear the Wolves a mindig izgalmasnak tűnő csernobili atmoszférát dolgozza fel, míg a Battlerite Royale pedig a MOBA játékmenetet keveri a battle royale elemekkel több-kevesebb sikerrel.

Még 2018 elején érkezett a hír, hogy az Automaton stúdió (valamint Bill Roper és Dean Hall) is saját battle royale játékon dolgozik. Ez volt a Mavericks: Proving Grounds, amely szintén ki akart tűnni a tömegből: a játékteret legalább 12km2-esre növelte volna, míg a játékosok számát apránként 1000 főre… Nem kis ambíciókkal indult tehát a projekt, amely azonban már sosem fog videojátékos formában testet ölteni. A játékot ugyanis törölték, a stúdiót pedig csődeljárás alá vonták.

Ez már csak ezért is meglepő hír, mivel a Mavericks alfa változata épp a múlt héten rajtolt el. De ezzel be is fejezte pályafutását, a stúdió ugyanis képtelen volt megfelelő anyagi hátteret biztosítani a fejlesztéshez. A cég megszűnésével a stúdió korábbi, még mindig futó játéka, a Deceit vélhetően egy másik kiadó tulajdonába kerül, a rajongóknak semmit sem fognak észrevenni az egészből. ■

Mavericks: Proving Grounds (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mavericks: Proving Grounds (TÖRÖLVE)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló