Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 – ringbe lép Nightwolf

És, ha már oda lép, akkor felszeleteli Kabalt, elpáholja Kotal Khant és lepofozza Barakát is.

2019.08.05. 15:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kombat Pack harcoscsomag részeként hamarosan újabb karakter debütál a Mortal Kombat 11-ben. Ő egy régi visszatérő, az indián harcos, Nightwolf.

Sokak kedvence ismét jellegzetes tomahawkját veti be a csatákban, de emellett lelkek energiájából is képes különböző fegyvereket (kést, íjat) varázsolni, és ezekkel harcolni. Ezt meg is mutatja nekünk a saját bemutatkozó trailerében, amelyben három ellenfelének is elkeni a száját. Barak és Kotal Kahn is kap a jóból, de a legcsúnyább véget kétségtelenül Kabal éri, rajta mutatja be ugyanis az X-ray támadását és a kivégzését is.

Nightwolf tehát a Kombat Pack csomag részeként válik majd elérhetővé augusztus 13-án. A csomag olyan további karaktereket tartalmaz, mint Shang Tsung (már elérhető), Sindel, Spawn és két később bemutatkozó vendégkarakter. Az egy hetes Nightwolf korai hozzáférés mellett a Kombat Pack tulajdonosok megkapják Jax, Kung Lao és Kano számára a Klassic Arcade Fighter Skin Pack csomagot, valamint az új War Games Sonya Blade kosztümöt is. ■

Mortal Kombat 11
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mortal Kombat 11

hozzászólások (1)

Gobiakos
Gobiakos 2019.08.06. 10:08
Szvsz elég béna ez az új dizájn a karakterhez. Alapvetően a sisak az, ami azzá teszi.
A nála már megszokott hosszú haj + tollas kendő jobban állt neki az előző részekben.
ajánlott olvasnivaló