Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Slay the Spire és Squad a Humble Monthly következő csomagjában

Slay the Spire és Squad a Humble Monthly következő csomagjában

Felfedték a következő havi csomag két garantált játékát.

2019.08.07. 11:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Humble Monthly legutóbbi, augusztusi csomagja néhány nappal ezelőtt jelent meg. Ebben olyan játékok szerepeltek, mint a Kingdom Come: Deliverance, a Surviving Mars vagy a Rising Storm 2: Vietnam.

De a Humble Monthly szeptemberben sem áll le, a szerkesztők pedig szokás szerint felfedtek néhány címet a következő zsákbamacskából, hogy kedvet csináljanak az előfizetéshez. A szeptemberi csomagban tehát garantáltan szerepelni fog a Slay the Spire és a Squad is. Aki még a premier előtt befizet a csomagra, az azonnal megkapja ezt a két játékot, majd szeptember 6-án a többit is mellé.

A Slay the Spire egy oldalnézetes fantasy akció-szerepjáték, amelynek harcrendszerében kártyákkal indíthatunk akciókat. A Squad pedig egy katonai-taktikai FPS, amely valahol az árkád lövöldék és a katonai szimulátorok között helyezkedik el félúton.

A Humble Monthly lényege, hogy 12 dollárért vásárolhatunk egy olyan videojátékcsomagot, amelyből csak egy-két címet tudunk előre, a többi meglepetés. Ám a csomag összértéke minden esetben meghaladja a 100 dollárt. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló