Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shortest Trip to Earth

Elhagyja korai változatát a Shortest Trip to Earth

Az űrhajós játék tavaly októberben került a Steam Early Access rendszerébe, és szép sikert aratott.

2019.08.08. 13:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengeteg példát lehet felhozni, amikor egy játék végleg early access státuszban ragad, esetleg a készítők végül egy félkész állapotú alkotásra sütik rá, hogy elkészült. Ugyanígy arra is rengeteg példa van, amikor egy játék hosszú-hosszú éveket tölt ebben a státuszban, de közben legalább apránként formálódik, bővül, és végül csak megjelenik valamilyen formában.

De szerencsére arra is legalább ennyi címet fel lehet sorolni, amikor az early access rendszer pontosan úgy működött, ahogy annak működnie kell. Ezek közé tartozik a Shortest Trip to Earth című űrhajós stratégiai játék is. Ennek korai változata tavaly októberben került fel a Steam kínálatába, most pedig már készülhetünk is a végleges kiadás premierjére. A teljessé válás egy frissítés formájában történik meg, amelyben megérkeznek az utolsó felfedezésre váró szektorok, valamint új hajókat, fegyvereket és más érdekességeket is kapunk.

A Shortest Trip to Earth számos elemében a nagy sikerű FTL: Faster Than Lightra emlékeztet. Hajónkat felülnézetben látjuk, egy intergalaktikus háború elől menekülünk, csillagrendszerről csillagrendszerre vándorlunk, legénységünket pedig fel kell fegyvereznünk, hogy visszaverhessék a fedélzetre behatoló ellenséget. Rengeteg űrhajót kell elpusztítanunk, közben pedig fejleszteni a sajátunkat. Mindezt pixelgrafikus megvalósításban.

A Shortest Trip to Earth augusztus 15-én fogja elhagyni az early accesst. ■

Shortest Trip to Earth
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shortest Trip to Earth

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló