Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Envoy

Technológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-ben

A Tower of Time fejlesztőinek új játéka körökre osztott harcrendszerrel és egy léghajóval vár.

2019.08.09. 12:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A lengyel Event Horizon stúdió eddig egy játékot tett le az asztalra, a tavaly megjelent Tower of Time egész szép sikert ért el. A csapat a napokban bejelentette, hogy új játékon dolgoznak, készül a Dark Envoy.

A történet az emberiség harcáról szól az ősi fajok ellen, amikor a világban a technológiai vívmányok és a mágia megfért egymás mellett. Ebben a világban él Kaela és Kiros, akik megbütykölve szüleik régi léghajóját útra kelnek, hogy mindenféle kalandokban vegyenek részt. Ősi ereklyék után kutatnak, rég elfeledett helyeket látogatnak meg, és nem rettennek vissza semmilyen veszedelemtől, sem a harctól.

A Dark Envoy egy klasszikus szerepjáték lesz, amelyben szabadon bejárhatjuk a világot. A harcrendszer ugyanakkor körökre osztva működik, amit valós idejű felkészülési-taktikai fázis előz meg. Bár a világot szabadon járhatjuk be, nem mindegy, hogy mikor hova megyünk és ott mit csinálunk. A cselekedeteink és döntéseink ugyanis hatással lesznek a világra, amit el is pusztíthatunk, de akár meg is menthetünk. A pályák egyébként véletlenszerűen épülnek fel, ami alaposan megdobhatja az újrajátszási faktort.

A játékban tizenöt karakterosztály között válogathatunk, de a fejlődési fák keverhetőek lesznek, így mindenki egészen egyedi harcosokat teremthet magának. A harcok egyébként részletes animációkat kapnak, amelyeket a csapat saját mocap stúdiójában egy harcművész közreműködésével rögzítenek.

Lesz kooperatív mód is, amelyben két játékos dolgozhat össze, illetve egy egész érdekesnek hangzó Player vs World játékmód is. Ebben az egyik játékos a végső főellenséget alakítja, akinek az a célja, hogy még az előtt elpusztítsa a másik játékost, hogy az túl erőssé válna.

A Dark Envoy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de megjelenésére 2020 vége előtt nincs esély. ■

előző
következő
Technológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-ben
Technológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-benTechnológia és varázslat keveredik a Dark Envoy RPG-ben
Dark Envoy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dark Envoy

hozzászólások (4)

Peace
Peace 2019.08.09. 19:41
Jöhet! ;)
Madrac
Madrac 2019.08.11. 16:22
Arcanum 2019?
Peace
Peace 2019.08.11. 16:31
2020 ;-)
Madrac
Madrac 2019.08.11. 16:48
Jogos.
ajánlott olvasnivaló