Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új monitorcsaládot mutatott be a Philips

Új monitorcsaládot mutatott be a Philips

8 új E1 modell, otthonra vagy munkára.

2019.08.14. 07:27 | szerző: Sityi | kategória: Hardver

Új, E1 kódjelű monitorokat hozott a Philips, amelyekkel próbál minden igényt lefedni. A 24, 27 és 32 hüvelykes kijelzők olyan hasznos funkciókkal bírnak, mint a FreeSync vagy a saját fejlesztésű SmartImage a jobb képminőség elérésének érdekében, de nem egy modell az Ultra Wide-Color miatt grafikai munkákhoz is kifejezetten ajánlott.

Új monitorcsaládot mutatott be a Philips
Philips 241E1SCA

Felbontás terén modelltől függően Full HD, Quad HD és UHD a választék, és találunk köztük sík és enyhén ívelt kivitelt is. A bemenetek száma is változó, de HDMI és DisplayPort igen jó eséllyel található rajtuk 1-1 db minimum. Mindegyikre jellemző ugyanakkor a vékony káva és kijelzővastagság.

Új monitorcsaládot mutatott be a Philips
Philips 245E1S

A talpra nem sok szót szoktak vesztegetni sem a hírekben, sem a sajtóanyagokban – itt viszont a képek alapján próbáltak valami egyedit és hasznosat kitalálni. A kábelrendezés lehetősége adott (ez azért más gyártókra is jellemző), de nekem személy szerint tetszik ez a téglalap alakú keret: a stabilitással nem hiszem, hogy gond lesz, és potenciálisan segíthet az asztali káosz csökkentésében is (nálam legalábbis tuti ehhez hasonló funkciója lenne, jól lehetne tollakat, kis jegyzetfüzetet odapakolni).

Új monitorcsaládot mutatott be a Philips
Philips 272E1CA

Augusztus végétől–szeptember elejétől érhetőek el ezek az újdonságok, az ajánlott fogyasztói ár a legtöbb esetben 200-250 euró körül lesz majd. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló