Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Session

Premierdátumot kapott a Session

A gördeszkás játék korai változata szeptemberben érkezik meg a Steamre.

2019.08.15. 14:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bármennyire is régen volt már, ha gördeszkás játékról van szó, akkor a legtöbbeknek még mindig a Tony Hawk’s Pro Skater széria jut eszébe. Pedig bőven akadtak más próbálkozások is a témában, igaz, ezek közül leginkább két cím ragadt meg a köztudatban: az oldalnézetes pixel art OlliOlli, valamint a Skate széria.

Utóbbi szellemi örököseként jelentették be még 2017-ben a Sessiont, amely a Crea-ture Studios műhelyében formálódik már egy ideje. A játék a gördeszkázás aranykorát, a ’90-es éveket dolgozza fel, és az őrült, soha véget nem érő kombók helyett inkább a realitás talaján próbál maradni.

A Session már a bejelentésekor is kipróbálható volt egy korai demo, de hamarosan egy sokkal tartalmasabb változat is landol a világhálón. Szeptember 17-én érkezik meg ugyanis a Steamre a játék korai változata. Ebben belekóstolhatunk az egyedi irányításba: a kontroller a két analóg karjával a deszkás két lábát irányíthatjuk. A készítők ezzel igyekeznek a lábváltós trükkök nehézségét is visszaadni. A bejárható terület sem lesz pici, hiszen egy az egyben lemodellezték nekünk Manhattan egy részét, benne a híres Brooklyn Banksszel és a közeli üzleti negyeddel. A korai változatban ezek mellett már a videószerkesztő is helyet kap, amellyel mindenki elkészítheti a maga kis bemutatkozó filmjét.

A Session tehát első körben PC-re érkezik meg, de egy héttel később már az Xbox One változat is elérhető lesz az Xbox Game Preview keretein belül. A játék teljes kiadása pedig várhatóan valamikor 2020 elején érkezhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Premierdátumot kapott a Session
Premierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a SessionPremierdátumot kapott a Session
Session
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Session

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló