Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Daymare: 1998

Szeptemberben kezdődik a nappali rémálom, jön a Daymare: 1998

A viszontagságos út lassan a végéhez közelít, pontos premierdátumot kapott a klasszikusokat idéző túlélő-horror.

2019.08.15. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Invader Studios az elmúlt három évben megtapasztalhatta, hogy a játékfejlesztés sem fenékig tejfel. A 2016-ban bejelentett Daymare: 1998 ugyan érdekes koncepcióra épül, a rajongókat mégsem győzte meg annyira, hogy a Kickstarteren összedobják rá a kért összeget. Sokáig a kiadók sem álltak szóba a készítőkkel, ám végül a Destructive Creations nyújtott segédkezet a csapatnak. A Daymare: 1998 így mégis elkészülhetett, és most már azt is tudjuk, mikor fog megjelenni.

A játék a szokásos forgatókönyvet követi. Dióhéjban: titkos labor, félresikerült kísérlet, zombivá vált lakosság, túlélő hősök. Mi természetesen utóbbiakat fogjuk alakítani, szám szerint hármat, persze nem egyszerre. Egy katona, egy helikopter pilóta és egy erődőr bőrébe bújhatunk, akik mind másképp élik meg az eseményeket.

A Daymare: 1998 a fejlesztők ígérete szerint a túlélő-horror műfajának klasszikusait idézi majd, vagyis nem csak a vérünkre szomjazó szörnyekkel kell állandóan küzdenünk, de a folyton a végét járó készleteinkkel is. Itt nem lesz vaktában lövöldözés, hiszen minden töltény kincsnek számít majd.

A Daymare: 1998 szeptember 17-én fog megjelenni PC-re, a Steamen pedig már most kipróbálható a játék demója. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Daymare: 1998
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Daymare: 1998

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló