25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Desperados III – Isabelle Moreau, a Voodoo papnő

Ismerkedj meg a csapat utolsó tagjával, az okkultizmus és a voodoo mesterével!

Írta: GeryG 5 hozzászólás

A Mimimi Productions csapatánál nehéz olyat elképzelni, akinél jobb kezekben lenne a Desperados III. A stúdió legutóbbi játékával, a Shadow Tactics - Blades of the Shogunnal bizonyította, hogy remekül ért a valós idejű taktikai-stratégiai játékokhoz.

A Desperados III-ban a sorozat ikonikus karakterei térnek vissza, így most is John Cooper, Doc McCoy és Kate O’Hara alkotják majd a csapat gerincét. Hozzájuk csatlakozik majd a nagydumás Hector, valamint a ma bemutatkozó videót kapott Isabelle Moreau is.

Isabelle New Orleansban született, így nem meglepő módon a vérében van a fekete mágia, a kisujjában meg a Voodoo. És ha már ilyen jóban van a sötét erőkkel, ennyire jól manipulálja az embereket és így ért a mérgekhez is, akkor képességeit miért ne használhatná fel a jó ügy érdekében? Isabelle a többiekhez hasonlóan egy sor egyedi képességgel lehet a csapat hasznára. Egyedül ő tudja majd rákényszeríteni az akaratát az ellenségre, hogy az bábként azt tegye, amit parancsol neki. Egyedül ő lesz képes fekete mágiával összekapcsolni két embert, hogy amit az egyikkel művel, azt a másik is megérezze. És egyedül az ő macskája lesz olyan cuki, hogy elterelje az őrök figyelmét. De mindennek ára van: Isabelle minden egyes mágiájához véráldozatot köteles bemutatni, méghozzá a saját vérével.

A Desperados III továbbra sem rendelkezik premierdátummal, de a tervek szerint még idén meg fog jelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III
  • Desperados III

Desperados III

Platform:

Fejlesztő: Mimimi Productions

Kiadó: THQ Nordic

Megjelenés: 2020. június 16.

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es kétmagos processzor (Intel i3-530/AMD Athlon II X3 460), 8 GB RAM, GeForce GTX 560/Radeon HD 5850, 2 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 7

Ajánlott konfiguráció: 3 GHz-es négymagos processzor (Intel i5-750/AMD Athlon X4 740), 12 GB RAM, GeForce GTX 760/Radeon HD 7870, 3 GB videomemóriával, 20 GB tárhely, 64-bites Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
A Hard West tényleg jó kis játék volt. Bár emlékeim szerint az inkább az XCOM féle körökre osztott taktikai-stratégiai játékok táborát erősítette, mint a Phantom Doctrine (ugyanaz a stúdió) vagy a Mutant Year Zero. De javíts ki, ha rosszul emlékszem, rég volt már... :D
Wing
Wing [4593]
A Hard West a témában nagyon jó lett, kíváncsian várom ezt is.
Herr Hauptmann
Herr Hauptmann [3179]
Az egyetlen, nyelvtanilag helyes rész a hozzászólásában az volt, amit a cikkből kimásolt. A 12-őt rá kellene inkább érteni.
GeryG
GeryG [2289]
A gyengébbek kedvéért: a "jó ügy érdekében" egy kifejezés, nem kell szó szerint érteni. Pusztán arra céloztam, hogy a mi csapatunkat fogja erősíteni, szóval nem ő, hanem MI fogjuk eldönteni, mire használja a képességeit. És mi valószínűleg nem CÉLTALANUL fogjuk halomra gyilkolni vele a szomszédságot.

Örülök, hogy így megragadtad a lényeget.

Ja, és cuki vagy, hogy így betippeltél, majdnem el is találtad. Csak 23 évet tévedtél, de az még a statisztikai hibahatáron belül van...
montanosz
montanosz [115]
épp most bambultam egyet az alábbi mondatnál :-.) :

"...És ha már ilyen jóban van a sötét erőkkel, ennyire jól manipulálja az embereket és így ért a mérgekhez is, akkor képességeit miért ne használhatná fel a jó ügy érdekében?..."

Gondolom azokat fogja gyilkolni akik neki nemtetszenek, azaz a jó ügy érdekében.

kivok rájön-e valaha a 12 éves cikkíró hogy oltári baromságott írt
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)