Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Újabb színészek csatlakoztak a Mortal Kombathoz

Újabb színészek csatlakoztak a Mortal Kombathoz

Kiderült, hogy ki játssza majd Raident, Liu Kanget, Mileenát és Jaxet.

2019.08.20. 10:39 | GeryG | kategória: Mozi

Egyre ígéretesebbnek tűnik a 2021-re várható új Mortal Kombat mozi. A tavasszal bejelentett projekt élén James Wan áll, aki az utóbbi évek egyik legtermékenyebb producere, számos sikerfilm (többnyire horrorfilmek) áll a neve mellett. Ez pedig azt is jelentheti, hogy az előző évezred próbálkozásaival szemben a most készülő Mortal Kombat mozi már hasonlóan véres és brutális lesz, mint a játékok maguk.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a rendezői széket Simon McQuoid foglalja el, valamint a szereplők közül elsőként a Sub-Zero kék ruciját magára öltő Joe Taslim (The Raid, Fast & Furious 6, Star Trek Beyond) személye derült ki. Hozzá most további színészek csatlakoztak.

Összesen négy karakterről és az őket megszemélyesítő színészről rántották le a leplet a napokban. Liu Kanget Ludi Lin (Power Rangers, Aquaman) fogja alakítani, míg Raident Tadanobu Asano (Thor: Ragnarok). Mileena is felbukkan majd, őt Sisi Stringer kelti életre, neki ez az egyik első filmes szerepe. Végül pedig Jax, akit Mehcad Brooks fog játszani. Ő eddig főleg sorozatokban szerepelt, mint a True Blood vagy a Supergirl.

Eddig tehát róluk lehet tudni, hogy szerepelni fognak a filmben, de a premierig még nagyon sok idő van hátra, addig további fő- és mellékszereplőkről fogják lerántani a leplet. Mi pedig kíváncsian várjuk az első előzetest. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló