Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Overpass

Extrém sárdagasztás az Overpass új trailerében

A gamescom alkalmából kapott új játékmenet-bemutató a BIGBEN Interactive új játéka.

2019.08.23. 22:28 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Az autós sportok egyik legextrémebb formáját dolgozza fel a Zordix Racing stúdió új játéka, az Overpass. A stúdió neve kevésbé csenghet ismerősen, mint a kiadóé, a játék ugyanis a BIGBEN Interactive gondozásában készül. És van jelen a gamescomon, ahol megkapta első játékmenet-bemutatóját is.

A video tanúsága szerint nem lesz egyszerű dolga annak, aki az Overpassban volán mögé ül. Itt nem holmi jól megépített aszfaltcsíkokon kell tövig nyomni a gázt, itt bizony a legvadabb természet lágy ölén dagasztjuk majd a sarat. A pályák olyan extrém terepen vezetnek keresztül, ahol csak a legjobban felkészített autók és a legrátermettebb pilóták boldogulnak. Ezt jól be is mutatja az előzetes.

Az Overpassban 25 jármű közül válogathatunk, amelyek olyan ismert márkák közül kerülnek ki, mint az Arctic Cat, a Yamaha, a Polaris vagy a Suzuki. Teljesítésre váró pályákból 40-nél is több lesz a játékban, amelyek mind kőkemény kihívás elé állítják majd a játékosokat. Hogy mindez valóban így legyen, arról az egyedi fizikai motor, valamint a járművek aprólékos beállítási lehetőségei gondoskodnak. Egy-egy menet közben bármikor állíthatunk a difin vagy a meghajtáson is.

Az Overpass nem csak egyszemélyes kampányt kínál majd, hanem helyi és online multiplayer részt is. Előbbiben osztott képernyőn játszhatunk, utóbbiban pedig egyszerre akár nyolcan is versenyre kelhetünk. A játék a tervek szerint 2020 februárjában fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Extrém sárdagasztás az Overpass új trailerében
Extrém sárdagasztás az Overpass új trailerébenExtrém sárdagasztás az Overpass új trailerébenExtrém sárdagasztás az Overpass új trailerében
Overpass
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overpass

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló