Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stronghold: Warlords

Először mozgásban a Stronghold: Warlords

A játék a PAX alkalmából kapott új előzetest.

2019.09.03. 12:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3-on mutatkozott be a nagy, de nem túl fényes múltra visszatekintő széria új epizódja, a Stronghold: Warlords. A sorozat védjegyét mindig is az egyedileg építhető hatalmas erődítmények és várak jelentették, ugyanakkor a játékmenet sok rész esetében több sebből is vérzett. A fejlesztő Firefly Studios talán sosem tudta igazán felrázni a sorozatot, de ez nem szegte kedvét a csapatnak, akik jelenleg is dolgoznak az új felvonáson.

A Stronghold: Warlords keletre költözteti a játékot, ahol könyörtelen hadurak háborúskodásának lehetünk majd részesei. A játékmenet most is a jól ismert alapokra épül, vagyis fel kell húznunk erődünket, azon belül gondoskodnunk kell a lakók jólétéről, sereget kell toboroznunk, majd leigázni az ellenséges erődöket.

A játék az E3-on már kapott egy előzetest, amely mutatott pár másodpercet a játékmenetből is. A most zajlott PAX alkalmából viszont megkapta első tényleges játékmenet-bemutatóját is, amelyből valamivel pontosabb képet kaphatunk a várható élményekről. A Stronghold: Warlords kizárólag PC-re készül, és valamikor 2020-ban fog megjelenni. ■

Stronghold: Warlords
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Stronghold: Warlords

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló