Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure

Pontos dátumot kapott az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure

Októberben bújhatunk a cuki motkány szőrös bőrébe.

2019.09.03. 14:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Namco a nyáron jelentette be, hogy saját játékot kap az Ice Age, vagyis a Jégkorszak animációs filmek állandó mellékszereplője, a motkány, vagyis Scrat. A Blue Sky Studios műhelyében készülő kalandjáték az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure címet viseli, és természetesen az apró kardfogú, gülüszemű ősmókus kalandjait meséli el.

A cél nem is lehet más, mint hősünk kedvenc makkjának visszaszerzése, miután az a Scratazon Temple fogságába került. Hogy sikerrel járjunk, előbb vissza kell juttatnunk a szent Crystal Nut ereklyéket az őket megillető helyre. Persze mindez nem lesz annyira egyszerű, hiszen a jégkorszak meglehetősen zord időszak volt, amikor egy apró motkánynak elég csekélyek voltak a túlélési esélyei a nálánál jóval termetesebb ősemlősök között.

Hogy ősmókusunk végül sikerrel járjon, ahhoz a mi segítségünkre is szüksége lesz. Ezt meg is adhatjuk neki, méghozzá október 18-tól, ekkor jelenik meg az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ice Age: Scrat's Nutty Adventure

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló