Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FRACTER

Holnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTER

A történet egy sötét labirintusban játszódik, nekünk pedig a saját darabokra hasadt lelkünket kell megmentenünk.

2019.09.04. 14:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szeretjük az indie fejlesztéseket, mert messze ezekben van a legtöbb egyediség, kreativitás és innováció. Ilyen lesz a 4L Games stúdió holnap megjelenő új ügyességi kalandjátéka, a FRACTER is.

Az egész játék fekete-fehér világot tár elénk, benne egy hatalmas és titokzatos labirintussal. Itt bolyong főhősünk, aki azért érkezett a sötét folyosók kusza hálózatába, hogy felkutassa darabokra hasadt lelke darabkáit és újra összeillessze őket. Csakhogy a labirintusban nem csak bonyolult feladványok várnak rá(nk), hanem a saját széthasadt lelkéből életre kelő szörnyek is. Hősünk egyetlen fegyvert használhat a sötétség e teremtményei ellen: a fényt.

A FRACTER tavaly nyáron már megjelent iOS-re és Androidra, de holnaptól már a Steam kínálatában is megtaláljuk majd. ■

előző
következő
Holnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTER
Holnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTERHolnap jelenik meg PC-re a fekete-fehér kaland, a FRACTER

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló