Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Lesz multi a Cyberpunk 2077-ben, de…

… a megjelenéskor még nem lesz elérhető.

2019.09.05. 09:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét egy fontos részlet tisztázódott a 2020 legjobban várt játékával kapcsolatban. A CD Projekt RED bejelentette, hogy lesz multiplayer mód a Cyberpunk 2077-ben. Bár az egész játékot kezdettől fogva egy rendkívül összetett és aprólékosan kidolgozott egyszemélyes szerepjátéknak készítik, azért jut hely a többjátékos módnak is. Ám ennek fejlesztése még nagyon a kezdeti stádiumban jár, vagyis a jövő áprilisi premierre biztosan nem készül el. Így a multiplayer játékmód csak egy későbbi frissítéssel érkezik majd meg, de ennek dátumáról még korai lenne beszélni. Egyelőre a részletek sem tisztázottak, vagyis a készítők nem árulták el, hogy milyen jellegű multiban gondolkoznak, és azt hogyan építik be a játékba.

A Cyberpunk 2077 kapcsán a napokban az is kiderült, hogy a korábbi tervekkel ellentétben az átvezető videókat – néhány kivételtől eltekintve - belső nézetben láthatjuk majd. Vagyis bár a karakterszerkesztő a játék más részeihez hasonlóan nagyon aprólékos lesz, karakterünket csak akkor láthatjuk majd, amikor motorozik vagy autót vezet, valamint ha tükörbe nézünk vele.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére már „csak” fél évet kell várnunk – 2020. április 16-án kerülhet rá sor. ■

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló