Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chernobylite

Új előzetesen a Chernobylite

Miről is szól a heteken belül megjelenő játék?

2019.09.30. 15:49 | GeryG | kategória: Játék

A The Farm 51 stúdió csapata a hétvégén új előzetessel jelentkezett a hamarosan megjelenő Chernobylite-hoz. Az új video egy picit jobban bevezet minket a játék történetébe, de mesélnek nekünk a játékmenetről is.

A sztori főhőse a hírhedt erőmű egykori alkalmazottja, aki épp kiküldetésen volt a katasztrófa éjszakáján így „biztonságos” távolból láthatta a robbanást. Csakhogy a következő napok evakuációja során elszakadt kedvesétől, akit aztán éveken keresztül hiába keresett. Így végül elhatározza, hogy visszatér a lezárt zónába, hogy nyomok után kutasson.

A játékmenet sokat merít majd az egykori S.T.A.L.K.E.R. epizódokból is, több szerepjátékos elemre is építeni fog. Hogy küldetésünk sikerrel járjon, ahhoz nehéz és fárasztó utat kell megtennünk. Rengeteg erőforrást és nyersanyagot kell gyűjtenünk, mivel a zónában csak azok az eszközeink lesznek, amiket magunkkal vittünk vagy, amiket ott készítettünk el magunknak.

Az erőmű környékét mindenféle természeti anomáliák tarkítják, amelyek veszélyes helyzeteket teremthetnek bárhol és bármikor. Ezért szükségünk lesz egy biztonságos főhadiszállásra, amelyet fejleszthetünk is. Itt készíthetünk eszközöket és fegyvereket magunknak, illetve innen küldhetjük el az idő közben hozzánk csatlakozó társainkat is különféle feladatok elvégzésére.

A Chernobylite egyelőre csak PC-re lesz elérhető, október 16-án érkezik meg a Steamre a korai változata. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Chernobylite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chernobylite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló